If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Проблемът с трудното влизане на скоростите може да не е в жилата. Откачи жилата от двата шарнира и виж как се движи лоста. Ако чувствително олекне, вероятно жилата са си читави и проблемът може да е в самите шарнири.
Ако проблема е само в това, че е ниска и сложи 4 нови пружини и ще се вдигне. Може и гуми 205/60/16 ако си с 16ки и става като трактор. Ако са здрави амортисьорите не виждам логика да ги сменяш.
Хм, и аз имах неудобство от височината като я понатовяря... Засега смених само гумите - сложих 215/55/16 и като за първи 5-600 км е доста добре, но... поживьем-увидем
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Пружините са сменяни преди 5 години - може и да не се нуждаят от смяна, затова след като сменя амортисьорите ще видя с тях как е.
Самите амортисьори са здали багажа - това го имам от няколко майстора а и на теста с натискане обратният ход никакъв го няма..
Предните гуми ми ги яде от вътрешната страна, независимо че е регулирана при Дамян в Дружба. И си мисля, че и амортисьорите имат "вина"...
@Ще видя по моргите за твоя съвет за пружини от 3-ка - сега важното ми е да оправя жилата на скоростите, че в неделя ме чака път...
Внимавай с пружините от 3ката. При тях има опция за ниско окачване и ако попаднеш на такава ще стане още по-ниска.
За износването на гумите отвътре голяма роля играе и страничния наклон на колелата. При реглажа със сигурност са го измерили. По спомен на предните трябва да е около 30минути средна стойност и градус и 30 минути за задните.
Това с износването от вътрешната страна на предните гуми май си е хронично за 166-те.Иначе този страничен наклон дето говори адаша регулира ли се и откъде?
Това с износването от вътрешната страна на предните гуми май си е хронично за 166-те.Иначе този страничен наклон дето говори адаша регулира ли се и откъде?
Адаш, на задните колела има за реглаж, на предните не, но да кажем, че се коригира по друг начи.
Задният мост ми е Ок,но есента при монтажа на зимните гуми я минах на стенд,но сега пак при смяна зимни/летни забелязах че предните са леко поизносени от вътре.Какъв е начина,дай жокер?
Трябва да се изправи шенкела т.е. рамото което е м/у лагера и горния носач. Може да се направи и корекция в малки граници катoсе намали размера на втулките м/у предния мост и носача, но по този начин ще промениш и надлъжния наклон на колелото.
Не е на сляпо. Закача се апаратурата и се мери през цялото време иначе няма как да нагласиш точните наклони. Проблема, е че няма къде да го направят това. Всички знаят само да регулират сходимост.
Точно затова говорим,че на никой не му се занимава,а и резултата не се знае какъв ще е,дали няма да стане по лошо управлението след такава интервенция.
Ами резултата е много добър при моята и управлението може само да се подобри от това, тъй като влиза в нормите така както е излязла от завода. От 2*30 минути на дясното и 1*40 минути на лявото колело в момента и двете са на 30 минути и колелата изглеждат прави като ги погледнеш
Производителят обяснява, че следва да е изпълнено:
А при излизане от нормалните граници, следва да се подменят пружините.
Това да няма предвидена друга възможност за корекция на вертикалния ъгъл ми се вижда недомислено.
Поради това, методиката, която предлага Боби, намирам за разумна.
Според мен с подмяна на пружини наклона ще се промени с минути, а това в някой случай е недостатъчно. Дори и при повдигната на крик кола колелата пак остават с голям страничен наклон.
Като стана въпрос за пружини, 166 3.2 според епера излиза само с един вариант пружини. Въпросът ми е, те като спортните на 3.0 ли са, или като обикновените или трети вид? Как мога да разбера? Въобще, колко вида пружини фабрично има за 166?
Comment